Professionel Airbrush Art i høj kvalitet

Få opmærksomhed med noget ingen andre har

Hos Lak Kongen laver vi custom airbrush, der giver et unikt og personligt udtryk til din motorcykel, hjelm, sko  eller en anden overflade, der kunne trænge til et flot motiv. 
Alle de motiver vi laver bliver udført professionelt og nøjagtig med kvalitetsprodukter, så du får det flotteste resultat.

Vi holder til i Grindsted og omegn nær Billund, men står klar til at udfører arbejdet for kunder rundt omkring i hele landet. 

Mange muligheder med airbrush 

Mulighederne er mange, og vi kan stort set male alt i både, små og store motiver. 
Det kan være du har et virksomhedslogo der skal eksponeres via biler, skilte eller andre genstande? Eller en kedelig Xbox, der skal have et nyt look med et fedt motiv? Det kan også være du ønsker at få et eller flere citater, eller andet skrift på? 
Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger med unikke, kunstneriske og detaljerede motiver på næsten alle typer overflader.

Når vi laver airbrush bestemmer du selv designet, du får derfor et motiv med et personligt præg. Med custom airbrush kan du nemlig vælge dit helt eget design og udtrykke præcis det du ønsker, kun fantasien sætter grænser.

Prisen på custom airbrush er individuel. Men ønsker du at høre mere om priser eller at få et tilbud, så kontakt os for at få yderligere oplysninger. 

Vi laver airbrush med dine ønsker i fokus

Når vi laver airbrush er det altid med dig i fokus, så du får det resultat du drømmer om. Vi sørger altid for at tage en god snak inden projektet begynder, så du har mulighed for at fortælle og vise hvad du har i tankerne. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at få lavet professionelt airbrush? Så giv os et kald allerede i dag på 27 51 58 16, du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på Torben-Jensen@Lak-kongen.dk - så hører du fra os hurtigst muligt. 

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af vores tidligere designs.

Kontakt os og hør mere